Gopshusgården

Gopshusgården är ett vandrarhem/pensionat med nio rum i olika storlekar. Även fem stugor finns,varav två stycken är husdjurstillåtna, utan andra bekvämligheter än sängar med kuddar/täcken och förvaringsutrymmen, ingen toalett, kök etc. Totala antalet bäddar är 41 st, men extrabäddar går också att ordna. Kök med två spisar/ugnar/micro, restaurangdiskmaskin, allt som behövs i porslin/material för ca 50 personer, herr/damdusch, fyra toaletter, gemensam bastu, gemensam samlingssal med tv/video/radio/cd-spelare/öppen spis finns i storstugan och altan med en underbar utsikt över Spjutmosjön. Gopshusgården har en nybyggd grillkåta, en grillplats, dansbana, lekplats med gungor & sandlåda och ett antal cyklar för uthyrning. Det finns även kanoter, båtar och flytvästar att hyra för att njuta av en tur på Spjutmosjön som ligger ett stenkast från oss. Otroligt vackert en vindstilla kväll när vattnet ligger spegelblankt.

Mera information och kontakt:

Hemsida: www.gopshusgarden.com
E-post:     info@gopshusgarden.com
Telefon:    070-751 5318

Gopshus Turist- & Lägergård (OBS! Stängt tills vidare.)

I lägergården finns 25+1 st bäddar fördelat på sju rum på övervåningen. På övervåningen finns även ett pentry och dam/herrtoaletter med dusch. I nedervåningen ryms matsalen, köket och stora salen där det finns en scen och ett dansgolv, det går bra att ha dans med levande musik.

Telefon 070- 220 0060
epost olle@gopshus.com

 

Sandsgården

 

Sandsgården är byggd för umgänge, och en idealisk plats för grupper som vill umgås och äta gott.
Vi tar inte emot enstaka rumsbokningar, utan bara grupper på minst 6 personer.
När du hyr Sandsgården disponerar du hela gården, med vardagsrum, bibliotek, kök, relaxavdelning, badtunna, bastu och matbord med plats för 16 personer. Här ingår också en egen kock som lagar maten till din grupp. (Inget sjävhushåll).

Kontakt: info@sandsgarden.se