Välkommen till Gopshus!

Aktuellt

Nytt om utbyggnaden av Mora Stadsnät

2019-04-13
Vi har fortfarande inte fått några exakta besked om när stadsnätet ska byggas ut till Gopshus. Gopshus tillhör Stadsnätets fokusområden för 2019 - 2020 och deras senaste prognos är att utbyggnaden ska ske under senare delen av 2019 och pågå ända till slutet av 2020.

Man kan informera sig via länkarna nedan och även beställa anslutning eller göra en icke bindande anmälan om man är intresserad av anslutning. Enligt Stadsnätets hemsida har nu 38 hushåll i Gopshus beställt anslutning och ytterligare 5 har anmält intresse av anslutning. Detta innebär att ytterligare 12 beställningar har gjorts sedan början av februari 2019.

Kontrollera också gärna att din intresseanmälan eller beställning är korrekt registrerad hos Stadsnätet. Detta gör du genom att klicka på denna länk: www.anslut.mora.se och skriva in din gatuadress eller fastighetsbeteckning.

Länkar:
Intresseanmälan/Beställning Mora Stadsnät

Hjärtstartare i Gopshus

Det finns en hjärtstartare vid entrén till Gopshus Bygdegård. Se mera information under rubriken Hjärtstartare uppe till vänster på denna sida.

Befolkningsstatistik för Gopshus 2019

2019-03-10
Diagrammet nedan visar åldersfördelningen för män och kvinnor som är skrivna i Gopshus.

Kalender

Senaste nytt

Bostad sökes

Vi har fått en förfrågan till hemsidan från Daniel Fogelström som gärna vill flytta med sin familj till Gopshus. Hus eller stuga, allt är av intresse. Går du i säljtankar får du gärna kontakta honom här